måndag 10 februari 2014

Trött, tröttare, helt slut

Ja vi red lektion igen idag. Herrejävlar vad jag är trött. Det är jäkligt jobbigt att rida ordentligt och verkligen rida.
Regina tyckte i alla fall att det var stor skillnad på Eldas från förra gången bara. Han lyssnade bättre och var lydigare. Vi red en bana med halter och slalom. Halter är ju himla nyttigt för oss. I trav blev det avsaktningar och slalom.
Sen fick vi jobba lite på volt och ja, jag jobbade arslet av mig. Svetten rann kan man säga. Nu har jag kramp i benen och är trött i ryggen, men det är värt det för stundvis lossnade det jättefint och Eldas fick med sig bakbenen och började trampa under sig. Han är så jäkla stilig när man får till det! Cissi blev riktigt glad av att se honom i den formen.

Cissi och Felicia var med. Vi red lektion samtidigt, men fokuserade på olika saker. Regina är grymt bra på att hålla isär och verkligen jobba med båda samtidigt. Felicia och Harona var så himla duktiga idag också. Full koll i slalomen, sen orkade hon hålla igång galopp i hela varv. Det är ju grymt! Så både jag och Felicia får vara stolta över våra prestationer idag.

Regina är helt kär i båda hästarna. Eldas för att han är så jäkla snygg och snäll. Hon tror han kommer bli kanon! Harona för att hon inte träffat en snällare shettis. Så villig att jobba och så fin. Så Cissi fick vara riktigt stolt över sina underbara hästar idag.

Jag bjussar på bilder. Ni kan ju bortse från den röda klumpen på ryggen och titta på hästen.

Nörd som man är så prioriterades ju uppladdning av bilderna. NU mat!

Lycklig ovetande vad som komma skall ;)

Fina, fina harona




Man måste berömma när han gör fina halter.






Hur snygg är den här hästen när han får till det?





Felicia fick träna att rida utan stigbyglar, nyttigt!


Stor och liten


Finis

Här var vi båda helt slut. Mest jag tror jag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar