torsdag 20 februari 2014

Äntligen blir det förbjudet att begå sexuella övergrepp på djur





Förbud mot djursex  < Läs länken

Sådärja, det tog ett tag, men 1:a april 2014 får sjuka, snedvridna, individer inte längre ha sex med djur. Många blir förvånade över att det är tillåtet i Sverige men så är det. Så länge du inte tillför skada på djuren så det blir djurplågeri, så får du sätta på din hund, häst, ko, anka osv hur mycket du vill. Varsågod, fritt fram. Det finns till och med djurbordeller i Sverige. Hemliga små sällskap som tar emot perverterade individer som får sätta på deras djur i skyddad miljö. Nu kommer deras verksamhet bli brottslig. De kan hamna i fängelse och förhoppningsvis få djurförbud.

Hur kan det ens ha blivit tillåtet? Jo, förr satt djursexförbudet i samma lag som förbud mot homosexuella handlingar. När vi sen utvecklades och insåg att man ju inte kan förbjuda kärlek mellan två individer så slopades lagen. Förbudet mot sex med djur följde då med på köpet. Sen har förslag gällande förbud mot sex med djur tagits upp flera gånger, men nekats. En anledning till att man varit tveksam har varit rädsla över att pedofili och våldtäkter skulle öka.
Alltså, jag är ingen expert i ämnet, men jag har svårt att se att Kalle som inte får ligga, i sin frustration går över till grannen och sätter på deras ko istället för att tråna efter sex med en mänsklig varelse. Jag har ännu mer svårt att Kalle nu när han inte längre ens får sätta på kon kommer att gå ut och våldta en kvinna. Jag har också svårt att se att en människa som har sen sexuell dragning till barn skulle använda sin hund som substitut. Det är liksom inte samma  drifter i farten där.

Jag tror såklart det blir svårt att kontrollera vad folk gör med sina djur hemma, pedofili förekommer ju tex trots förbud. Men kanske kan man hindra nyfikna från att testa sådär på skoj om ett förbud finns. Man kan också agera om man vet att det förekommer, där man innan fått lov att ha bevis på fysiska skador. Men visst är det sjukt att en sån självklar lag har dröjt ända tills nu? Är vi grottmänniskor eller?

Ge fan i att tafsa på min hund, katt, häst, ko, får, anka, orm eller vad du nu fantiserar om din sjuke jävel. Gå hem och runka som alla andra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar