torsdag 20 februari 2014

Djursexlag- moralpanik och helt onödig?

Men vad i hela helvete?!?!
Nöjd över dagens beslut om förbud mot djursex läser jag aftonbladet och möts av kritik mot lagen? Är folk dumma i hela jävla huvudet?

Leif GW tycker att lagen är helt onödig. Oisin Cantwell tycker att riksdagen drabbats av moralpanik.

Vad är fel i huvudet på dessa män? "Det är problematiskt med äckellagar" Ursäkta? Vad hände med etik? Vad hände med djurens välmående och rättigheter att bedömas som individer och inte som föremål för människor att nyttja för egen vinning?
Det är en onödig lag för att den redan täcks genom djurplågeri: Nej det gör den inte. Vilka fysiska skador får tex en häst av att bli penetrerad av en mänsklig penis? Absolut ingen alls är svaret på det. Hur välhängda männen må tro att dom är så ligger dom i skymundan mot en hingst. Så om hästen inte får fysiska skador av det så är det okej? Det är vad de säger. Är handlingen sexuell men inte fysiskt skadlig så får man göra vad man vill med djur.

Utövare av tidelag har forum på nätet. Jag har läst där och blivit fysiskt illamående. De personerna försvarar sig med just ovanstående argument: "jamen hunden skulle ju bita mig om hon inte gillade det, hästen skulle sparka om den inte gillade det, tiken trycker bakänden mot mig så hon vill ju" Jaha, jamen dåså. Då måste djursex vara okej? Jag såg en dokumentär om pedofiler en gång. Där sa en pappa att han och dottern ju hade en kärleksrelation och de älskade varandra. Jaha, men då är det väl okej då? Män som har sex med villiga fjortonåringar begår ett brott, men lyckas du penetrera en häst utan att bli sparkad så är det fullt lagligt. Enda skillnaden här är att det ena gäller en människa och det andra gäller ett djur. Djur är mindre värda och är till för människans skull. Vi använder dom som mat, värme i form av päls, använder deras styrka i arbete och kan uppenbarligen gladeligen använda deras kroppar för våra sexuella lustar också. inga problem.

Det här gör  mig förbannad på riktigt. Äntligen får vi en lag som vi väntat på i åratal, nej då är det moralpanik, röstfiske och politikerna saknar sans och förnuft. Det var fan ingen av gubbligan som gnällde när det blev förbjudet att fildela på nätet, men då handlar det om pengar, inte den dumma kon i ladugården.

GW påstår att det är i underutvecklade länder man väljer att stifta lagar gällande djursex. Så jag antar att Tyskland är lite efter då.. eftersom de stiftade en sån lag för inte allt för länge sen.

Gällande att djuren borde bitas/sparka/protestera om det är obehagligt och gör ont. Min hund är kastrerad. Hans sår gick upp och fick opereras en gång till då ett blodkärl öppnade sig och började blöda. Såret blev då irriterat och svullet efter det. Jag fick göra rent såret utan att bli biten en enda gång, jag antar att han tyckte det var skönt då, När han slet av klon fick jag sitta och hålla tryck på för att mina blodflödet. Han morrade inte, bet inte, han satt och slickade på min hand. Så jag antar att det var ganska behagligt att få tryck på en blottad pulpa också. annars skulle han ju ha bitit mig? Jag har varit med och rengjort infekterade sår på hästar utan att bli ihjälsparkad, återigen antar jag att det har varit jätteskönt då?
Djur är inte hjärndöda idioter som enbart går på instinkt. De är underställda sin människa och finner sig i jäkligt mycket innan de biter/protesterar. Mina djur har aldrig bitit en veterinär heller, trots sprutor, blodprov, undersökning av sår, en katt fick ett lår tryckt tillbaka på plats när det hoppat ur led. Jag tror inte att något av det där har varit skönt, men det kan inte ha varit obehagligt heller antar jag, då skulle dom ju ha protesterat.

Det är farligt med äckellagar för vad kommer sen? Jadu.. vad är man rädd för ska komma sen? Typ bajssex är rätt jävla äckligt, men det sker mellan två vuxna människor i samförstånd med vad dom gör. Vad ska då förbjudas? Ett djur kan inte lämna samtycke som en människa kan. Djur finner sig ofta i vad vi människor gör mot dom. De ställer upp i vått och torrt. Finns hästar som fortsätter springa med brutna ben för att människan ber om det.

Ja det är problematiskt med bevisning, så är det ju. "Djuren kan inte vittna", nej det kan inte bebisar heller, eller gravt förståndshandikappade, eller människor i koma, men vi får inte ha sex med dom hursomhelst ändå. Som sagt finns nätverk med djurprostitution, kanske kan vi få bort dom, eller minska i alla fall. det finns forum på nätet där dessa äckel delar med sig av tips och tricks för hur man lyckas ha sex med sin hund utan att bli biten, kanske kan vi få bort de idioterna också. Djurporren borde minska vilket innebär en minskad exploatering av djur. Fan för några år sen fanns en blogg där en tjej berättade om sina äventyr med hundar. Hon tog emot folk med hundar, typ som att hon prostituerade sig fast sålde lite annorlunda sexuell tjänst. Sånt försvinner, man kan inte ha sånt helt öppet.

Jag blir förbannad. Jävla gubbsamhälle, hur kan man protestera mot en sån lag? Ja man kan se det problematiskt, men det finns väl jävligt många andra lagar där bevisningen också är problematiskt. Sluta sätt djuren långt ner på värdeskalan. Sluta tyck att insatser riktade mot bättre levnadsvillkor för djuren är onödiga. Sluta vara så förbannade gubbiga och trångsynta och håll käften!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar