fredag 10 januari 2014

Hur många nagellack är tillräckligt? Är 343 för många?

Hej jag heter Terese. Jag är nagellacksmissbrukare.

Jag kan inte sova. Som alla andra normala människor gick jag då upp och började ställa iordning nagellacken. De låg lite här och där. Jag har aldrig räknat mina nagellack, men funkar det inte att räkna får kanske det funkar att räkna nagellack? Nej jag sover ju fortfarande inte.

I alla fall.. Jag äger just nu 343 stycken nagellack. Hur sjukt är inte det? 343 stycken. Undrar hur mycket pengar det är egentligen?
Då räknade jag bara lack med färg. De genomskinliga, bas-och topplack, vådande osv räknade jag inte. Det är minst 20 till.
Inte konstigt jag får lite beslutsångest när jag ska måla naglarna.

Men allt är ju inte märkeslack. Det finns en hel del skitlack från mataffären också. Men några dyrare som man får köpa utomlands finns i samlingen. Någon som behöver nagellack?

Då sorterade jag faktiskt ur en hel glasslåda för några år sen som jag slängde.
Nu har ju depend tyvärr kommit med nya serier som väcker "måste ha" begäret. Så snart är vi nog uppe i 360. Undrar om jag kanske borde fira 400?

Till det har jag ju sen massa klistermärken, stenar och diverse utsmyckningar, glitter, penslar, stämpelplattor osv. Jag tror att min samling är lite smått sjuklig. Fast den vore mer sjuklig om jag aldrig målade naglarna förstås. Så..humm.. nagelparty kanske?

Ska ta någon bild i morgon. Finns säkert någon nagellacksnörd som är intresserad.

Borde stå på alla nagellacker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar