torsdag 9 januari 2014

Fix och trix


Ett rep från Jula räckte till ett nytt rep till chambon, en kortare töm och två koppel till hundarna. 

Just nu sitter jag och är irriterad över hur folk på facebook kan vara så dumma i huvudet utan att skämmas. En människa har gjort en ansökan om en operation. H*n uppfyllde inte kraven för operation så hon fick ett nej. Då kommer någon annan idiot och skriker om att den första människan ska göra en anmälan.
En anmälan på vad?
Felbehandling.
Varför?
För att personen inte erbjöds annan behandling.

Ehh.. så om man får remiss till kirurg för bedömning gällande en operation, kirurgen gör bedömningen att operation inte är rätt väg att gå, då är det tydligen kirurgens ansvar att trolla fram en alternativ behandling. Ja i idiotens värld i alla fall.
I verkliga världen kommer kirurgen bolla tillbaka ärendet till remiterande läkare, som har ansvaret för patienten, och den läkaren får jobba vidare. Så funkar det för alla oss andra.
Men nej.. skriv en anmälan till socialstyrelsen! Felbehandling! Kirurgen borde fixa en annan behandling.. dumma gubbe,

Jag blir så trött..så trött. Så efter att ha blivit lite tillrättavisad jo då handlar anmälan istället om att kirurgen inte informerade om att han kommer kontakta läkaren på vårdcentralen. Men det vet vi inte, för det har skribenten inte sagt ett enda ord om. Så nu.. efter att ha stridit för en anmälan hur länge som helst.. ställer idioten frågan till skribenten "hur upplevde du informationen från kirurgen?"
Ja då handlar det inte om att människan inte fick alternativa behandlingar längre.. nu ska man anmäla brist på information... om det var brist på information.. vilket idioten inte hade en aning om. Om människan fick information kanske man kan anmäla felbehandling för att kirurgen inte hav det tråkiga beskedet med en kram?

Jag stör mig inte bara på att personen är en blåst idiot. Jag stör mig på att h*n inte kan backa när det är så solklart att h*n hade otur när h*n tänkte. Det stör mig ännu mer att det finns idioter som den där som sitter och skickar in massa anmälningar åt alla håll vilket gör att de riktiga anmälningarna drunknar i mängden. Det är onödig tid som går åt till att besvara massa skitanmälningar från folk som ska anmäla allt så fort de får en motgång. Jävla rättshaverister. 

Åhh.. idioter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar