söndag 5 januari 2014

Årets lodisbil

Jag såg nog årets lodisbil idag. De hade en handskriven nummerskylt. Kan inte vara direkt lagligt va? En halvrisig bil som det hängde något stort under som måste tagit i marken och som kronan på verket en handskriven jäkla registreringsskylt. Fint värre. Är det sånt man ser i trafiken som seende?

Jag hämtade mina glasögon igår och det är ju skrämmande hur skarp världen är helt plötsligt. Måste nog borsta håret lite oftare nu när jag ser så tydligt i spegeln. Alla vägskyltar bara lyser. Jag var in på apoteket och behövde inte kisa en enda gång, även om jag gör det lite av gammal vana.

Ja jag åkte ju av Eldas igår då och landade rakt på ryggen. eller övre delen av högra skinkan rättare sagt. Det gör nåt ini helvete ont och eftersom alvedon inte riktigt kunde ge mig någon som helst smärtlindring åkte jag in till jourvårdcentralen idag. Doktorn klämde och kände lite, tillräckligt hårt för att jag skulle börja gråta typ. Han konstaterade att det säkerligen inte är något brutet utan att musklerna fått en rejäl smäll. Det var det jag själv misstänkte. Räknade inte med att det skulle finnas något att laga, utan bara få lite piller som gör att jag kan resa mig ur soffan utan att skrika. Så jag fick tramadol för några dagar och en förpackning diklofenak suppar för att spara på magen lite.

Om några dagar är jag väl rörlig och igång igen. Just nu får jag inte ens på mig strumporna. Men inget allvarligt trasig, bara en blödning i muskeln som gör ont. Så jag ska nog kunna rida i slutet av veckan igen, eller köra i alla fall. Just nu tror jag inte riktigt att jag kommer i vagnen heh.

Aja.. ha en bra dag gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar