lördag 15 mars 2014

Se för jösse namn till att endast ha sex bakom stängda persienner

Annars kan ju någon glo in genom fönstret och anmäla er för sexuella trakasserier.
http://www.expressen.se/kvallsposten/fonstertittare-anmalde-par--som-hade-sex/

Det är inte ens ett dåligt skämt. Någon går förbi ett hus, glor in genom fönstret och ser paret ha sex, i sitt eget hem. Människan går då till polisen och anmäler paret för att människan känt sig sexuellt ofredad.
Alltså... var det en man som aldrig får ligga själv eller vad är problemet? Ska inte folk få ha sex i sitt eget hem? Hur tänkte han egentligen? Självklart lades det hela ner eftersom man, hör och häpna, faktiskt får idka samlag i sitt egna hem.

Ibland är ju folk dumma i huvudet på riktigt. Sluta glo in i folks hem så slipper man se vad som pågår. Hur många har inte hört ljud från grannen i lyhörda lägenheter? För att inte tala om studenters korridorboende. Inte fasen springer man till polisen då? Är det extremt högljutt, sena kvällar/nätter och varje dag kanske folk talar med grannarna lite fint för att kunna få sömn så man kan gå upp och jobba eller nåt. Men polisen? Eller som här, gå förbi ett hus en enda gång och råka se vad som händer och då ta såpass illa upp?

Jag tror folk har för mycket fritid nu för tiden. Nu anmäler vi andra människor som har sex i sina hem, vi anmäler godisbitar för att de är rasistiska, vi har snyftartiklar om snorungar som misshandlar en person medan de filmar det hela och lägger upp på youtube och facebook som leder till att snorungarna blir "utfrysta", folk i USA stämmer McDonalds för att de bränner sig på varmt kaffe eller blir kränkta när de får för få servetter. I andra delar av världen mördas barn på öppen gata. Men hua om ett par har sex i sitt hem, då blir man upprörd. Seriöst, skaffa en hobby eller nåt vettigare att lägga ner tiden på.

Själv ska jag lägga tid på att slänga ut hundarna och sen ramla i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar