tisdag 4 mars 2014

Semlor vare här!


Bra dag idag =)
Dagen började med att jag kikade på Pebbans provridning. Det såg bra ut, Pebban skötte sig fint och tjejen red henne grymt bra. Det syns ju att hon fortfarande är grön Pebban och inte riden så "skolat" om ni fattar hur jag menar. Hon orkar inte riktigt hålla galopp på volt eller hålla ihop sig ordentligt, men det är inte konstigt eftersom hon är mest fritidsriden. Jag tyckte hon skötte sig strålande ändå och tjejen var som sagt riktigt duktig och fick fram henne hur bra som helst. De var införstådda med att hon behöver en del träning och inte är färdig så det verkade bra. Hoppas de nappar! 

Sen red jag och Karin ut en sväng. Karin barbacka på Maggan. Vi busgalopperade och hej vad det gick. Snarare, Maggan busgalopperade och jag och Eldas travartravade allt som gick. Vid ett vägskäl fortsatte Eldas rakt när Maggan svängde så vi fick en tvärsväng och fick sladd typ, då blev det galopp för oss också. Tokhäst ! 

Efter det började jag flytta in i min garderob i stallet. Det kommer bli SÅ bra. Jag har några hyllplan här hemma som jag ska ta med så blir det kanonbra sen.
Sen åkte jag med Karin på äventyr. Vi åkte och hämtade Felicia i skolan, sen hem till Karins pappa snabbt och sist styrde vi kosan mot hennes mammas går där Karin skulle hämta sin alldeles egna transport. Den var kanonfin! Jag fick rundtur i huset och måste säga att det var ett grymt fint hus, sånt vill jag också ha! Hur mysigt som helst =)

På väg hem igen inköptes semlor till hela gänget så sen blev det fikastund innan jag och hundarna åkte hemåt efter en lång, men rolig, dag. 

I morgon ska vi klippa Eldas. Han fäller massor och får skav typ överallt just nu. Han har tom fått det i ansiktet efter träns. Jag vill INTE sätta ludd på sidostyckena. Ludd är det fulaste som finns.. men blir skavet värre får jag väl lov att göra det. Om det nu kom från tränset, menar.. så ofta har han ju inte träns och han har inte grimma på sig ute. Jag varierar mellan 4 träns också så de sitter ju inte på samma ställe. Får kika på det mer i morgon.
Sen ska jag filma Karin i ridhuset lite. Först ska jag dock till arbetsförmedlingen och se om vi hittat plats för arbetsträningen. Då kanske jag sätter fart snart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar