onsdag 12 mars 2014

Möten..

Har varit på möte med AF då och just nu händer inte så mycket. Trafikstyrelsen kunde inte ta emot just nu, men kanske längre fram. De flesta ställen min handläggare har kontaktat har inte ens svarat. Tycker det är så jäkla dålig stil att inte ringa upp eller svara på mail. Det är som när man söker jobb, man söker 100 jobb och får någon form av återkoppling på max 20%, om ens det.

Jag vill ju gärna jobba med något utredningsaktigt. Inte socialtjänst dock. Kan utreda allt möjligt, typ skadereglerare, utreda tillstånd, göra undersökningar via SCB kanske, a-kassa, försäkringsbolag, ja allt möjligt. Administrativt arbete som inte känns helt hjärndött. Några tips?

Jag skulle köpa ny jäst till Eldas också eftersom hans mage spökar igen. Såå gick in på en jourbutik jag passerade och bäst före-datumet var den 10:e mars. Det är ju i förrgår.Jag frågade gubben om han hade nyare jäst men det hade han såklart inte. Får försöka komma ihåg att fixa det till i morgon.

Såg en cool tant på stan också. Hon hade en sån här cykel:

Fast hennes cykel hade bara en stång, vet inte om den hade såndär sadel heller. Den var låg, med sådär högt styre i alla fall. Cool cykel för en gråhårig dam. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar