söndag 1 december 2013

Ja jävlar vilken ångestdröm

Jag ska iväg och rida ett pass för Toini Pettersson idag. Det är med fokus på ryttaren, att jobba med ryttarens sits och med små hjälper kunna påverka hästen. Haha.. Eldas och jag i ridhus. Det kommer bli finfint.

I alla fall. Min dröm var ju helt konstig.
Jag drömde att jag och Jenny och Marie var ute med bilen och gjorde nåt, kommer inte ihåg vad. Självklart glömmer vi av tiden och när jag kollar klockan är den redan så mycket så jag borde vara hos Virre 5 minuter senare.

Vi kastar oss iväg med bilen. På väg till stallet ringer jag Cissi för att be henne plocka in Eldas så länge. Cissi är då ute med Felicia och Lilleman så det gick ju inte. Hon berättar också att någon kille ska börja rida Eldas så vi blir tre på honom. Inte jätteglad över beskedet stressar vi vidare.

Jag kommer fram till stallet, skyndar mig allt jag kan, Virre vet läget och kommer och hämtar upp oss. Så åker vi iväg, åker lite halvvilse. Av någon anledning stannar vi halvvägs och ska kolla hästarna och då har Tuva rymt ur transporten så bara Eldas står där. Hur snopet är inte det?

Här vaknade jag med ett ryck, livrädd att missa när klockan ringer. Nu ska jag bara äta upp frukosten så ska jag bege mig till stallet sen. Jag förberedde lite igår med att köra bort allt som ska med till Virre så slipper jag krångla med det... och glömma hälften.

Nu hoppas vi på en bra dag, härlig och lärorik tur och att transporten inte välter i stormen (eller Tuva mystiskt försvinner ur den)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar