fredag 20 december 2013

Stilla natt, Oh kliande natt

Sov jag i natt? Nej inte så mycket. "åh stackare, varför inte?"
Nej för jag fick en allergisk reaktion av någonting. Det var typiskt som det brukar vara, först kliar hårbotten. Jag får utslag där i vecket som kan bildas om man böjer huvudet bakåt ordentligt.
Sen börjar hela kroppen klia, men inga utslag, Känslan är mest som om hela huden blir jättetorr, det sticks liksom, inte kliar som om man har ett bett. Sen börjar det klia i öronen, långt in. Det driver mig till vansinne. Slutligen känns det som om ögonen torkar igen totalt.
Vid kraftigare reaktioner kliar halsen och högt upp i underlivet också, men det slapp jag igår.

Eftersom jag fick en reaktion av en medicin en gång hade jag Lergigan hemma, allergimedicin. Så jag tog en sån och väntade på att det skulle börja verka. Till slut somnade jag väl.. sisådär 5 i morse. Det var ju lite drygt. Funderade på om det var vitaminerna, men det gick så många timmar emellan. Det brukar duka upp ganska omgående.
Jag får testa och se idag helt enkelt.

Idag blir en lugn dag. Skulle behöva ge mig ut i julstressen och leta efter träknappar. Låter ju härligt. Kanske tar det en annan dag, vi får se. Precis som det är lugnare någon annan dag.

Min julklapp till mig själv har kommit. Ett par vinterjodphurs. De är lite fodrade. De satt som en smäck, förutom längdmässigt. Kanske skulle behövas en storlek mindre, men då blir nog hela skon lite för trång. Det är ju vinterskor = sockor, ullstrumpor och sånt. Ska testa lägga lite fetvadd i tån så inte foten kanar runt. Sen har jag dom bara när jag rider, när jag klafsar runt i stallet har jag andra skor. De var grymt sköna i alla fall. De var på grym rea också, hade kostat 900 egentligen. Sånt har man inte riktigt råd med när man lever på sjukpenning och går back 4000 varje månad. Ja ni läste rätt, jag får 4000 mindre i handen varje månad. Det är rätt mycket. Jag kommer känna mig rik som ett troll sen när jag får lön igen.

Nu ska jag käka skinkmacka dock. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar