lördag 28 december 2013

Hej då migrän?

Nej inte idag. Idag är herr migrän här på storbesök. Men jag tänkte lite..
Om jag nu ser så jäkla dåligt så jag fått kisa en hel del, då lär ju det ge massa spänningar i huvudet. Kanske kommer det bli bättre sen när jag använder glasögon och slipper gå runt och kisa hela tiden?

Jag har ju inte märkt av så himla mycket. Visst har jag märkt att  Jenny tex ser vägskyltar bättre, men har inte funderat överdrivet mycket på det eftersom hon har linser. Jag har ju inte tv hemma och kollar man film på datorn är den nära så där har jag inga problem. Nu när jag var hos föräldrarna och fick kisa för att se tv´n märktes det ju extra tydligt. Jag antar det är anledningen till jordens huvudvärk idag och igår, för mycket kisande helt enkelt.
Det vore ju himla skönt om det blev bättre. Ännu skönare om jag inte blev helt slut av att köra bil.

Jag sitter och filar på nyårsupplägg. Inte direkt nyårslöften, mer planer och mål inför året. Jag blev inspirerad av Virre som gör sånt med hennes hästar. Jag tänkte dock inkludera mig själv i planeringen också. Nyårslöften känns lite krystat, planer inför kommande år känns bättre. Då har man något att jobba mot och kan kryssa av uppnådda mål på listan sen. Bra idé tycker jag!

Ett mål är att besöka doktorn så snart som möjligt. Mina nattliga svettningar har börjat få löjliga proportioner. Jag är helt blöt på armar och ben. inte så mycket i huvudet, men resten av kroppen. Samtidigt fryser jag så jag skakar. En googling på problemet har bla visat att det kan bli så när sköldkörteln strular. Jag äter redan levaxin på grund av underfunktion i sköldkörteln, men dosen kanske måste justeras lite.

Just nu käkar jag julrester. Janson och kalkon. Hur länge kan man äta julmat innan man kräks på det? Ska variera mig sen och äta mimosasallad till revbenen. Igår käkade jag faktiskt hamburgare. Det var lite skönt med omväxlingen.

Aja.. ner i soffan igen då. Min migrän ger synrubbningar förutom huvudvärk. Det flyter liksom runt geleklumpar i synfältet. Jag har medicin men den är värdelös om man inte hinner ta den i tid. Man ska ta den när man känner att det är på gång. Att sitta helt still och kolla rakt fram går rätt bra. Minste jag rör huvudet så susar och blixtrar det. Som sagt, vore skönt att slippa eländet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar