torsdag 14 november 2013

På tur i dimman

Alltså Eldas.. Denna fantastiska häst.

Idag stod hästarna längst upp i hagen där käket är. De har fri tillgång så de brukar stå och hägna där runt balen, om det inte regnar så de vill under tak. Idag stod alltså alla längst upp i hagen (till och med Jennys knäpphästar) så det var bara att bege sig iväg. Eldas såg mig komma och lämnade alla polarna redan när jag knappt hunnit halvvägs ut ens. Där kom han lunkande och kom rakt fram. Det gör hjärtat glatt! Han trivs nog i mitt sällskap så som jag trivs med honom.

Sen bar det iväg ut på tur. Det var ruggigt och dimmigt ute idag.



Dimman var ändå rätt vacker att titta på. Synd att det inte är så smidigt att ha med systemkamera ut när man rider. Ska försöka bli bättre på att ha med lilla kameran i alla fall. Då slipper man använda telefonen. 




Vi red sandbanan runt gärdet och travade en del. Jag och Eldas drog iväg i travartrav så fick Pebban ta en galopp. Det gick alldeles finfint.


Pebban ville inte riktigt stå still då.


Vid pumphuset låg en hästätande presenning. Eldas blev lite upprörd över den. Dessvärre är det lite trångt så det är inte riktigt läge att börja backa där. Jag fick bli lite arg så gick han fram. Han fjantar ju sådär ibland, stannar och töntar sig men går fram så fort man ryter lite. 

Det var en trevlig tur. I morgon har jag vilodag när Gunsan rider Eldas. På lördag har vi clinic och ska försöka sköta oss bra.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar