söndag 24 november 2013

Handikappad, stallpysslande och Karin-publik.

Mitt smalben protesterar lite mot det där nära mötet med pallen. Jag är blå/grön och ganska svullen. En smalbenskaka helt enkelt. Så lite handikappad är jag ju.

Dagen innebar därför lite pyssel i stallet. Jag plockade iordning träns där bett skulle fixas, tog med tvätt hem och smågrejade lite. Jenny verkade fötter på Polly så jag hade nåt att ägna mig åt där ett tag. Vi hade fått ett nytt fönster helt plötsligt också. Finfina grejer!

Sen skulle Karin rida enorma Maggan i hagen. Det ligger en rätt stor trästock där som de hoppade lite. Jag fattar inte en hur Karin vågar rida Maggan. Hon är verkligen enormt stor! Tur att hon är snäll.
Det var lite småhalt på sina ställen i hagen men inte precis vid hindret så de kunde ta några skutt. Det såg ju bra ut! Jag blev imponerad i alla fall. Jag tog lite kassa mobilbilder av det hela så ni får också kika, missa inte filmen längst ner också:



Hon lyfter ju bakbenen ordentligt ;)


Jag var inte ensam publik. På läktaren fanns också Tanya och Stina. De kanske antecknade så de vet hur de ska göra sen. 


Efter stallet åkte jag hem till Jenny för lite fika. Bullar och te är alltid gott! Pixie och Tyra är inte normala hundar och om man kombinerar dom så blir dom dubbelonormala hundar. De ser lätt utvecklingsstörda ut där Pixie ligger på rygg i soffan och Tyra skallar henne eller tar hela Pixies huvud i sin mun. Men dom har ju roligt. Det är väl huvudsaken?

Så, det blev något vettigt gjort idag ändå. Nu blir det stallvila till onsdag då det är dags igen. Då får jag nog sällskap av Pebban och Evelina ut på tur. Mysigt med sällskap ju. 


I morgon ryker den förbannade p-staven också. Då kanske man slipper ha mens varannan vecka sen. Woohoo!

Liten film på ett Karinskutt också:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar