fredag 30 maj 2014

men för i helvete kroppjävel

Så sov ju noll i natt då. Fick ju klippt och badad hund i alla fall. Var hos AF och var nog helt avstängd. Min hjärna kändes som mos och det märktes nog att hon inte tyckte jag var direkt med i matchen.

Kom hem och skulle bara vila lite innan stallet, stallet skulle bli senare än jag tänkt. Happ vilade lite väl länge då. Tror Ella lånade Eldas idag så han fick motion i alla fall, men jag ville ju ut! O Cissi fyller år idag o allt. Hennes present har förvisso inte kommit än, men ändå. Faen!

Fast såg sen att jag glömde morgonmedicin igår också. Det är ju inte helt smart mitt i en sån här orkeslös period. Hursomhelst! Ska börja ringa runt till lite ställen själv nästa vecka gällande arbetsträning. Får fundera på passande ställen.

I morgon ska jag väl till stallet iaf. Är ju tävling på söndag. Tänkte nog inte duscha Eldas den här gången, men borsta igenom ordentligt, packa allting och så. Sen hoppas jag han kan gå i mindre hage i natt och kanske bli lite mindre skitig. Vi får ju åka halv 7 på söndag. Hurra!

Alltså, den där perioden där man helst vill slita huvudet av folk är ju lite dryg. Den här där det är en hel verksamhet att bara byta trosor är nog ändå snäppet tråkigare. Trött trött. Folk tror att depression är att må dåligt, gråta och hålla på. Den kan vara så att all energi bara är borta också. Då menar jag verkligen all energi. Man orkar inte ens bry sig om saker. En bomb skulle kunna smälla av hos grannen och man bara "jaha".

Men sömn i natt kanske då. Stall i morgon. Tagga!

Jävla värdelösa kropp som inte gör som jag vill. Börja lyssna för faen.


Tröttheten i sig är inte det dryga, det är allt man missar. Sen får jag dåligt samvete och mår ännu mer skit. Missade samtal på telefonen, kanske oöppnad post, saker man borde gjort, saker man ville ha gjort.Det är synd att inte hela världen också tar paus när min kropp bestämmer sig för att göra det. Då skulle jag slippa framstå som en ansvarslös, oansvarig och slö jäkel. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar