onsdag 7 maj 2014

Imorgon får vi se om det finns planer för min tillvaro eller fortsatt flummande

Ja det är möte med AF i morgon. Med tanke på att mötet med doktorn gick åt helvete på grund av saker AF helt missat informera om så är jag inte jättetaggad. I september hade vi möte med läkare och FK för att komma fram till att jag skulle arbetsträna. Har något hänt än? Inte så mycket nej.

Nu är det sommar, semestrar och skit så jag kan tänka mig att det är svårt att få till nåt vettigt under sommaren (hoppass! då ska jag dra upp ambitionsnivån och rida/köra 2 ggr per dag.) Men jag vill ha färdiga planer inför hösten. Bara jag vet tex att 15:e aug börjar du där, ja då kan jag ladda.

Uhh stavfelen härskar. Har tagit sömntablett för att sova så jag kommer till mäte 8.30 i morgon. Efteråt ska jag hem till gulleIlone på fika. Frukost snälla?
Sen är det lektionsridning. Nu jädrar ska jag jobba igen!
Funderar på att prova en annan tränare också, kanske träna varannan vecka. Det vore grymt. Någon måste också ta itu med min hopprädsla. Jag tänkte muta Virre om att gå till paddocken och kanske lånbyta hästar, Få se Eldas jobbar ordentligt och hoppa lite. Dumt att jag som är livrädd hoppar massor, men jag MÅSTE hoppa. Hoppas jag kan få med en vänlig själv som kan ta ett hopp-pass med mig. Hur ska jag tänka, hur ska jag inte vara rädd.

Så, jag vill fatta med i dressyren, sen vill jag träna allmänt markarbete, typ bomar, slalom, lygnad och då kanske inte bara fokusera på formen.
Sen som sagt hoppning. Våga komma upp till 5 cm, det är min första mål. Vill någon snäll med och hoppa med mig

Mina drömmar just nu:
Fortsätta med Regina som är grymt bra.
Jobba lite extra med bomar, slalom, kanske inte ha formen som del ett utan andra lösgörande övningar.
Hitta någon som kan hoppa med mig. Gå till paddocken och bygga upp minimala hinder. Gå till ridhuset med ponnyerna och bygga upp några hinden. Jag måste lära mig våga hoppa!

Men sällskap vid uteritter hade varit gulg, men just nu är det en ouppnåelig dröm. Cissi hinner tyvärr inte, Krisina flyttar, då kvarstår två ponnier. Jag kan ju rida med dom ibland men det gick ganska hackigt. Jenny vill ju tyvärr inte ha med mig att göra och Evelina är ju bara medryttare när "hennes" häst försvann. Om Jenny kunde sluta stoltheten och ta på sina big girl panties och våga ha en diskussion på ett samlat sätt så kanske vi kan bli stallbuddies. Utan svartsjuka, lögner och skitsnack. Det är det jag önskar. Att kunna ses i stallet, rida ut, prata om dokumentärer om araber och sen inget mer.Vi behöver inte ha djupa samtal. Jag har inget som helst att göra med vilka andra hon umgås med. Ska hon träffa bästa Marie eller fantastiska Johanna så hänger jag gärna på. Malin går finfint också, inte träffat henne ofta men hon är ju riktigt, riktigt trevlig. Jag och Jenny pratade faktiskt idag i sällskap med stallägaren. Så fort stallägaren gick så flydde Jenny iväg. Men när allt lugnat sig tänkte jag nog stäcka ut handen, säga ja jag gjorde fel också, Börja om? Hej T här, ska vi bli lite stallpolare?
Typ som jag är med Kristina och Riika. Är vi där samtidigt gör vi något gemensamt, dessutom kan vi ibland göra upp plaer om vi vill göra nåt särskilt. Vissa banor kanske man vill ha sällskap med. Om Pollyboll kommer iväg och får sin sista tur så behöver Jenny bara fokusera på Linus och borde nog kunna rida oftare när andra problem är borta. Vet att hon har det skit och haft det skit. Stör mig att inte få ställa upp och finnas där. Om så bara för att ta med en bulle och en bra tidining. Eller en hög med bacon.

Nu flummar jag. HAr tagit sömntablett så jag kommer upp på möte 8.30. Sen som sagt ridlektion, utomhus, i regnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar