fredag 11 februari 2011

Snö ja

Fick ju leta för att hitta bilen idag. Var helt översnöad. Raffe fick bara brodd i trakterna nu sist för att hans skor inte gick att återanvända och hovis hade bara såna skor för tillfället. Men andra ord har vi inte gett oss ut i blixthalkan. Så kanske kan man komma ut nu när snön ligger. Blir ju inte lika halt i alla fall. O han har väl sån jäkla energi nu när han stått så han kan behöva pulsa i snö. Fattar inte att en sån stor och framförallt tung häst kan vara så pigg och framåt. Jag trodde han skulle vara en latmask, men icke. Gött att kunna trava utan att hela tiden behöva mana framåt. Man kan liksom finlira lite mer istället för att driva ihjäl sig.

Albert mår bra. Han har lekt och skuttat som vanligt. Har fortfarande inte hittat nåt sår. Bara liite torkat blod kvar nu. Vill inte pilla ifall det är sårskorpa ju. Tog och klippte klorna på båda förut i alla fall.

Snön förde ju med sig att planerna för transportträning med Garre kompliceras och jag får ont i magen av stress. Mars är snart här, då ska han iväg. INTE kul att stå med söndertrasad transport och panikslagen häst om han inte gillar transporten. Dåligt av oss att inte ha prioriterat det och testat innan så vi har mer tid att träna om han hatar transporten. O nu visste inte Jenny om hon var så sugen på att köra transport, vilket jag kan förstå. O jag vet ärligt inte hur vi ska få dit en heller med all snö. Rent praktiskt alltså. Idag var vägen inte farbar med bil så stallägarna fixade stallet. Sen ska man ha plats att vända också. Gaaahhh ont i magen. Hoppas hoppas han kommer ihåg transport som nåt trevligt och går på snällt och står snällt. Jag misstänker att så inte är fallet..men man kan väl hoppas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar