onsdag 23 februari 2011

Så jäkla nöjd.. duktig pålle!

Var till stallet o körde Raffe med min nya uppfinning, kälken. Han tyckte det var skumt när han skulle igång och det tog emot men sen gick han som en klocka. inga problem när vi kom på is så det skrapade. inga problem när vi kanade på snedden så skaklarna tog emot hans ben. Kort sagt..inga problem

Vi skrittade en ganska bra bit och han spökade inte en enda gång. Han stannade till en gång men gick fram när jag bad honom. Inga fjanterier alls utan bara en positiv, skön tur. Vi skrittade bara idag så han får vänja sig vid det hela men det blir nog inga problem att trava. Måste hitta en plattare väg bara. När vägen sluttar kanar ju kälken liksom sidledes. Raffe är jätteduktig och går självmant mot andra sidan då, men kanske blir krångel i trav. Så..då kan vi väl säga att Raffe är körd med släde/kälke o det går hur jäkla bra som helst.

Jenny o Polly promenerade med. Vi hade tänkt trava med Polly på släp men eftersom vi gick en helt ny väg, ja ny för Polly, så blev hon exhalterad och tyckte allt var härligt att titta på. Så hon fick skritta o titta helt enkelt. Så sjukt nöjd med Raffe idag. Så skönt med turer utan bråk och fjanterier, där han visar att han kan faktiskt bara gå och vara stabil. Haha han tyckte vi skulle in i skogen på vår vanliga stig. Hade ju blivit spännande med kälke och allt. Bjussar på film igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar