söndag 13 februari 2011

Night night

20110212139
Jag och Jenny nattade hästar idag. Här ser vi Raffe i hans stiliga pyjamas. Försökte fånga alla pållarna på bild men mobilen orkade inte riktigt med både dålig belysning+imma+hästar som lämnade maten max 2 sekunder för att titta upp. Vill fånga Didos stiliga moppemustasch på bild ju.
20110212155
Tyra var på blixtvisit i stallet också och såhär vacker blir hon på kort. Svårt att fota objekt som är stilla en mikrosekund i taget.

20110212159
Kvällen avslutades med tacogratäng hemma hos mig. Hundarna fick varsitt märgben och jag o Jenny åt tacos tills vi hamnade i matkoma. Till efterrätt blev det pepparkakskladdkaka o glass. Så jag är fortfarande enormt, grymt, fullkomligt jättemätt. Om någon undrar hur man gör denna grymt, enormt, supergoda tacogrej så kommer här recept:
Blanda en burk creme fraiche och en burk philadelphiaost i botten på en ugnsform. Funkar med light om man vill. Gör tacofärsen som  vanligt. Bred färsen över blandningen i ugnsformen, ha på ost och ställ i ugnen på 150 grader tills osten smält. Njut! Man behöver ingen extra gräddfil eller creme fraiche till sina tacos då och numer gör jag alltid gratäng när jag gör tacos. GOTT!



Som underhållning valde vi, som synes, Jack Blacks senaste. Den var helt okej. Ibland t.o.m. svinrolig men jag kan inte svära på att det var filmen som var rolig. Kan lika gärna varit jag o fru J som var sjukt trötta. Men vissa scener fick oss båda att asgarva i alla fall.






Nu återstår inte så mycket mer än att kräla i säng. Ska kolla lite skäggbilder bara… Älska skägg som sagt. Sov så gott! Pöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar