torsdag 17 februari 2011

No sleep

Kan inte sova. Snälla sjuksköterskan jag pratade med sist sa att det sämsta man kan göra är att ligga kvar i sängen så jag är uppe. Bleh..inte bra. Jag är trött men min hjärna stänger inte av. Jag funderar på vad jag ska fixa till mat imorgon, vilken färg jag borde ha på håret, hur länge ligger jag och ruttnar innan någon märker att jag dött, hur ska jag konstruera nästa pulkaexperiment, vad skulle mannen på ICA göra när han enbart köpte frusna jordgubbar, vad trodde de andra att jag skulle göra när jag köpte 15 paket jäst?
Ibland är det stora och tunga frågor om livet och döden. Ibland handlar det om hur det kommer sig att cola smakar godast ur burk.

Jag borde hämta ut medicin men vet inte om jag har råd. Är ju drygt en vecka kvar till lön.. Borde hämta ut p-piller, sömntabletter, levaxin och järntabletter. Alla är tvärslut och har varit så ett par veckor så.. Dåligt!

Om ni klickade på min senaste youtube-länk och hörde låten så vet ni vad som snurrar i mitt huvud just nu: Look at my horse, my horse is amazing. Give it a lick..MM it tastes like raisin. By the stroke of it´s mane it turns to al plane and turns back by a stroke of it's winky. Oh thats dirty. Do u think so? Well I better not show U where the lemonade is made. Mmmmm sweet lemonade.

Häromdagen var jag så trött när jag borstade tänderna så jag missade munnen och hällde vatten i ögat. Hur trött är man då egentligen?

Hepp.. dra på en dålig film o se om man kanske däckar i soffan. Hoppas!

(mammis födelsedag idag. Hurra hurra!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar