fredag 11 februari 2011

Fler krigsskador i marsvinsland

Godmorgon-chock deluxe idag. Skulle kolla till grisarna och Albert var helt blodig. Att en så liten gris kan blöda så mycket. ojojoj

Jag blev helt blodig på armen ju. Så fram med papper och Desivon och påbörja tvättandet. Kunde spåra källan till örat och tvättade. Kanten ser hel och fin ut, och jag hittar inget sår. Men alltså..med den mängden blod trodde jag halva örat skulle vara borta, minst. Men nej, hittar inget sår. Jag har inte skrapat bort allt intorkat blod ifall något skulle vara en sårskorpa, men man borde ju kunna hitta såret ändå. Nåväl, allt verkar vara frid och fröjd. Kollade igenom Ed och han hade varken sår eller blod på sig. Albert skuttar och bockar som en kossa på grönbete i rasthagen så jag tror man kan anta att han mår bra och livet leker.

Själv ska jag nog snart försöka plöja mig fram genom snön, skotta lite kanske. Var är alla män när man behöver dom? Blir inget stall idag, vägen är tydligen igensnöad. Får hoppas det blir plogat till imorgon. Seriöst..det var ju vår! Naturen har dålig, dålig humor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar