lördag 19 oktober 2013

Okej seriöst.. det funkar ju inte att fortsätta såhär.

Jag är så jäkla TRÖTT! Vissa dagar är okej och andra dagar skulle jag kunna sova hela dagen. idag är en sån dag, upp och äta frukost, sen somnade jag och sov 3 timmar till. Helt sjukt.
Jag kanske borde få dropp med koffein eller nåt.
Är ju rätt säker på att järnbristen är en stor bov i det hela eftersom jag har mens..igen. Inte ens en vecka sen sist. Skitkropp!

Min läkare har sagt att bipolära människor har större behov av återhämtning och inte är gjorde för att jobba 100% tex, det köper jag, men det här är ju löjligt. Trött, sovtrött helt enkelt.

Ska försöka tvinga fram bättre rutiner så får vi se om det går att skaka liv i kroppen. I somras var jag skitpigg ett tag, gick upp 9 helt frivilligt och kände mig utsövd. Nu känner jag mig aldrig utsövd, oavsett när jag går upp. Amfetamin kanske vore nåt?

Min axel har spökat idag också. Mitt lillfinger domnar av hela tiden. Skitskumt är det. Men det går ju över. Jag borde börja försöka träna lite, brukar ha mindre ont då jag tränat kroppen. För träna gör man ju när man helst vill sova hela dagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar