tisdag 15 oktober 2013

Japp sömnen lyser med sin frånvaro

Tog t.o.m. sömntablett men det hjälpte ju inte ens lite. Kan förklara eventuella stavfel dock. Om jag låter som en patetisk, full tonåring beror det på att hjärnan inte funkar så bra på sömnmedicin när man tar den var 3:e månad ungefär. Kanske borde vara fyllelås på blogg. Så läs inte om ni inte vill höra lite tonårsångest..sisådär 20 år för sent för mig. (Jag hade å andra sidan ingen blogg när jag var 14)



Det jag behöver just nu är min vän, den jag alltid kunde bara få ösa ur mig till, få höra att alla andra suger så var det bra sen. Behöver inte lösningar på problemen, behöver bara få spy yr mig gallan till någon som förstår. Den vännen finns inte kvar. Den andra är tyvärr upptagen med husbygge, barn. graviditet och annat som hör till familjelivet. Tror inte random främling på stan vill se mig tömma u mig all uppdämd ångest, ilska, oro och irritation. Men ibland behöver man bara få slänga ur sig skiten så känns det lättare sen. Just nu byggs det på och blir bara värre och värre. Klumpen i magen växer och irritationen är på topp.

Min vän blockeras av att tjejer på tre, i den här konstellationen inte funkar. En är vän med båda, de andra tolererar varandra när alla tre umgås. Grejen är att två umgås 5 dagar i veckan och skiter totalt i nummer 3. När sen nummer tre, ser en chans till att äntligen, äntligen få umgås lite på tu man hand med sin fd bästa vän. Kanske verkligen prata för första gången sen juli eller nåt. Men nej det går inte. Vi kan ju inte få ha ridning utan henne. Så hon rider nog snart en häst, som hon egentligen tycker är skittråkig, bara för att hon ju måste vara med på allt min vän gör.

Ni fattar läget va? Min fd kompis, som jag gärna skulle vilja kunna träffa själv ibland kan inte vara utan person 2. Hur ska vi då någonsin kunna prata privat? Jag har inte den relationen med person två. Jag har sagt att jag gärna umgås, att jag skulle tycka det vore roligt att ses när vi ändå ska till samma plats. Vi kanske inte gör samma saker precis där, men vi kan vara sociala lite innan och efter. Men nej. De berättar aldrig när de ska dit, frågar aldrig om jag ska med. Som tur är finns ju facebook med fina bilder av vad jag blivit utelämnad från den dagen. Typ varje dag.
 1 och 3 umgicks 3-4 dagar i veckan. 2 kom hem och efter det har 1 och 3 umgåtts ensamma vid 2 tillfällen. Jag har blivit medbjuden vid lekar på tre max 5 gånger.
Jaaa, hur fixar vi inte leka på tre? Åh jag undrar. Om nu den ena absolut inte klarar av att inte följa med på allt, varför tycker hon det är noll viktigt att vara tre så länge hon inte är utanför. Varför föreslår hon inte att vi gör saker alla tre då? Nej det skiter väl hon i. Men om vi äntligen skulle kunna ses på tu man hand och få en lugn ridtur i skogen... nej serni det går inte.

Skitsnack och myglande gör att jag seriöst får fundera över om jag borde byta stall. Men avgudar stallägare och allra mest hästen. Vi skulle spöa alla i precisionskörning ju. Men all skit kanske är för övermäktigt.Men det är den här grejen som ger negativiteten i stallet. Inte nåt annat. Skitsnacket om stället hör jag inte av någon annan. Alla andra i stallet är ju toppenfina!

Jag borde kanske isolera mig ett tag så inte den negativa energin sprids till omvärlden. Så kan jag komma tillbaka när jag fått ur mig allt som måste ut och kan vara neutral istället. Just nu är jag bara arg, ledsen, orolig och liten.

Mest borde jag sova just nu. Måste vara skärpt på mötet i morgon. Vara stark när jag träffar chefen som representerar mobbing, stress, orättvisa och ångest. Hua... Försvinner jag ett tag efter i morgon så gick mötet åt helvete.

Man ska fan inte planera ett jävla något. Var SÅ glad när jag såg fram emot mysiga ridturer i soft tempo och äntligen kunna prata privata saker med min vän. Hade det blivit ofta hade jag kunnat ta vagn då och då så kunde 2 hängt på. Kanske med en mini på släp i lågt tempo. Jag är inte omöjlig, jag skulle bara vilja få samma omtanke tillbaka. Vore en helt annan sak om jag träffade min vän ensam kanske 1 gång i veckan, de andra träffades sina 5 dagar i veckan men att de kanske bjöd in mig att joina någon gång. Då kan jag bjuda till också. Men tresamheten är bara viktig åt ett håll... Ingen annan kan ju hamna utanför. Men jag får gladeligen uteslutas 5 dar i veckan.. Hade börjat fundera lite på att skaffa sadel till Eldas om jag rider regelbundet och inte klarar av hans bomfria. Ja ingen ny vråldyr, men en hel och ridbar sadel. Utseendeskavanker var väl inte så noga, så länge den är bra för hästen.  Såg fram emot att köra minihäst i fullt ös medvetslös och slå alla större ponnisar. Kanske visa at varmbloden är styrbara också, inte bara snabba. Främst hade jag tänkt tävla stallets prins i vår. Okej vi har ingen vagn, men har jag min nya sele då så kan vi säkerligen låna vagn på plats, en sån sele passar typ alla de vagnarna. Samma med varmblodet, hade hon fixat sele hade säkerligen vagn gått att låna på plats. Men näe :(
Som sagt man ska inte planera. Kanske ska jag ta en paus från allt med hästar ett tag. Eller hålla V sällskap ibland så kanske jag kan sitta bredvid på tävlingar i vår. Eller kanske är det folk jag ska hålla mig ifrån. Försvinna från nätet och slippa se bilder på allt jag utesluts från, interna diskussioner man inte har en suck att fatta nåt om, planer man inte ingår i. Vi får se.. rörigt i hjärnkontoret nu. Lite mjölk och en stenpanna i huvudet tror jag skulle bli bra.

Extram ynklighet utlovas. En sömntablet till hjälpte uppenbarligen inte heller. Tar säkert bort det här sen. Men nu, just nu är jag bara så jävla arg. Leka tre.. pyttsan... leka tre när det passar två tredjedelar. Den tredje får ta emot resterna typ. Trodde nog inte det skulle bli såpass illa.

Apropå sadlar däruppe så konstaterade Cissi snabbt att hon har lite sadelbrist. Eldas och Pebban delar sadel. Beroende på vem som rider Maya så är hon också med och delar på samma sadel. Kan bli trixigt att få ut alla samtidigt. Men hur ofta rids de samtidigt? Typ aldrig. Rider Louise Maya använder ju hon sin sadel på henne dessutom. Rider Karin Pebban har hon sin sadel. Alltså, rider jag med Karin och Louse finns inga sadelbekymmer ;) Hur kom jag in på det egentligen? Långritten som planeras kanske. Då är det Maya och Pebban som delar på en sadel, om Mayas andra medryttare och Louise ska med samtidigt. Kanske finns en extra sadel att låna någonstans. Den dagen, den huvudvärken. Jag har ju barbackasele med stigbyglar i värsta fall. Släng under en hög med schabrak så funkar den nog ;) Nu svamlar jag. Märks det?

Tröstar mig med M, hon orkar lyssna på lite och vet ju lite vad som händer och fattar varför jag blir sårad. Hon känner ju inte bara mig. . Nästa helg blir det galet äventyr med henne också, blev så glad när hon frågade. men nu, NU borde jag fan sova... jäkla sömntablettsfyllo. Tar sömntabletter extremt sällan så är inte så rutinerad. Tänkte jag behövde verkligen garantera sömn idag... heh.. det gick ju bra. Not! Jag har försökt. LA mig först, gick sen upp, la mig igen, och hamnade här för att hjärnan bara vägrar ta semester. Jävla skithjärna!


On a lighter note: Pixie fick sin giraffmysis idag. Den hade öron och allt + hål för de egna öronen. Spejsat va? Hon blev inte så imponerad av huvan och öronen, men en mjuk fleeceoverall säger man ju inte nej till =) Se, söt avslutning på "jag är en EMO fjortis och vill dö"-inlägg.

2 kommentarer:

  1. Massor av kramar till dig!!Blir kul nästa lördag! :)

    SvaraRadera
  2. kram till dig också. Ser fram emot det och är så glad att du frågade =)

    SvaraRadera