lördag 6 november 2010

Mellanlandning

Är hemma på matpaus en kortis. Jag och Raffe fick besök av hans ägare och hennes dotter idag. Raffe fick sig en uppryckning när dottern tog en ridtur. Han krånglade massor med henne också men fick ge sig när hon vann. Gissa om han var sur då. Han stod och blängde bara.

Men det var ju intressant att se och hon kom med många bra tips så det blir nog bra. Hans ägare frågade vad jag skulle göra sen när Raffe flyttar hem igen och då fick man ju lite ont i hjärtat. Kommer sakna honom enormt mycket. Men vem vet, kanske får låna honom igen någon gång framöver.

Jag fick låna klippmaskin av hans ägare så jag ska tillbaka till stallet sen och klippa Raffe. Han blir så svettig med all päls och det tar evigheter för honom att torka. Rädd för att han ska bli sjuk ju. Körsugen också, får se om man kan lura med Jenny på tur imorgon, eller lite löshoppning kanske. Hästarna brukar tycka det är störtroligt. Raffe får hoppa rätt lågt förstås eftersom han är så tung, men han gillar ju att få busa loss lös på ridbanan.

Jaja..vi får se. Nu äta och försöka att inte hinna somna i soffan innan det är dags att dra till stallet igen.

(testar fetvadd i bh´n o det är faktiskt skillnad)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar