torsdag 14 augusti 2014

Kärlek är:

När Pixie kommer in och är superglad, skuttar upp i mitt knä för att gosa och andedräkten stinker bajs. Kärleken till ett djur är ovillkorlig väl? Jag är glad att hon inte är en hund som pussas, nu behövde man ju bara gnugga lite näsa.


Dagen slutade inte så bra idag. Hade softat och tänkte åka till stallet. Först behövde jag till apoteket. Så jag bytte om och drog iväg. Jag hann knappt sätta mig i bilen förrän kallsvetten började rinna. Jag blev helt yr, läpparna domnade bort och jag blev svimfärdig. Jag fick stanna bilen en stund. Först tänkte jag att det kanske var blodsockerfall så jag körde till närmsta mack för att få nåt att äta. Det blev väl lite bättre så jag tog mig till apoteket. Men sen blev det inte bättre. Det kändes som allt gick i slowmotion och jag var yr. Mamma ringde och när vi pratade kom ett panikanfall. Jag fick svårt att andas så mamma fick prata mig hem.

Nu har det gått några timmar och jag är fortfarande yr. Jag känner mig andfådd fast jag inte är det. Värst är illamåendet. Har huvudvärk och mår rejält illa, sådär så det kommer massa saliv i munnen. Har fortfarande lite yrsel också.

Vettetusan vad som hände egentligen. Men trevligt var det inte och är inte fortfarande. Hoppas jag kan somna och sova bort eländet. Men så kan det vara ibland. Ena stunden på väg till stallet, nästa gråtande framför ratten.
Usch tänk om det kommit när jag satt på Eldas. Då hade jag väl ramlat av eller nåt.

Näe hoppas på en bra natt så tar vi nya tag i morgon. Hoppas jag kanske ätit nåt eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar