lördag 7 juni 2014

Packad och klar

Håhåhjaja, i morgon r det brukstävling igen, sista för den här omgången. Sen är det väl ett gäng i höst igen. Jag har packat och grejat inför i morgon. Jag orkade inte tvätta Eldas så han fick bli avsvampad efter turen bara.

Jag fick ju sällskap av Cissi och Felicia. Felicia red på Lilleman. Hon är lite osäker på honom än, men så är det ju med nya hästar. Herregud jag höll på att börja gråta när jag skulle upp på Eldas i början och nu hoppar vi hinder. 
Lilleman skötte sig galant i alla fall. Manny också som fick vara "storebror" idag. Eldas skötte sig däremot inte så väldans. Han skulle bara tamefaen inte jobba som jag ville. Han bara stretade, gick emot skänkeln och stannade och bara blev arg när jag försökte få honom att jobba. Det syntes så väl att han vet vad jag vill men han tänkte INTE. Vet inte om han är stel eller om han bara bestämt sig för att han bannemig inte tänkte släppa. Han gick hellre ner i diket än släppa i sidorna. Hade ganska nytt bett förvisso, men sådär borde han inte bråka. Det är ju tur vi inte ska på dressyr i morgon. 
Turen blev 95% skritt och resten supersakta trav. De andra två hästarna var väl knappt varma medan Eldas rann av svett. Så blir det om man går och bråkar en hel tur och när man dessutom måste gå sakta.
Kan ju hoppas han är lite trött i huvudet i morgon så han är lika snäll som sist. Hjärtat!

Var länge sen vi var ute och röjde ur rejält, han kanske behöver en sån tur igen. Fullt ös medvetslös. 

Nåja, i morgon ska vi vara på topp igen. Fick inte med nåt sällskap men det ordnar sig. Kan själv!

Mor och dotter på väg hem i solen. Vad kan väl bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar