fredag 27 januari 2012

Vet ni hur mycket tillvaron hatar mig just nu?

Joo såhär mycket: Mitt i allt jävla strul med försäkringskassan, mediciner, läkare och ett mående som är sämre än någonsin ungefär så visste jag att jag hade några semesterdagar innestående på jobbet jag slutat som jag skulle få utbetalt nu. Fint med lite extra.

Jahapp fick det bli så? Nej. Lönen jag skulle fått från nuvarande jobbet trollades bort på en skuld som jag tydligen fått under 2010. Deras lönesystem kukar ibland och betalar fel, sen följer felet med. Det här har alltså legat sen 2010 någon gång så lönen jag skulle få nu blev lite drygt 100 kr. Jamen kul. så tack vare de där semesterdagarna slapp jag gå back i alla fall. Hade jag inte haft dom dagarna hade jag fått gå några tusen back. Men aldrig får man vara glad eller ha flyt.

Är det konstigt att man ibland bara vill lägga sig ner och ge upp? När det ALDRIG får vara flyt i tillvaron. Jag vill inte mer. Det får vara nog nu.

1 kommentar:

  1. Kära vän! Om du hade brutit benet så hade du åkt till akuten, eller hur? Bitit av en tand = akuttid hos tandis. Just nu låter det som din mentala tillvaro helt havererat och därför tycker jag att du åker till akutpsyk och ber om hjälp! Hårt och brutalt uttryckt men jag menar det med kärlek för så här kan du inte ha det! Saker hänger ihop och du liksom jag vet att det svarta blir svartare i ett mörkt rum! Ta hjälp av vården, de är till för dig! Du har vänner, nära och kära som alla vill dig väl och stöttar men du måste ta kampen och våga utmana det onda!Sluta var ett offer, sök hjälp NU! Kram Draken <3

    SvaraRadera