tisdag 10 januari 2012

Jag vill bo här!

Alla bilder är lånade från Mäklarhuset

Det här är helgalen hästgård neråt Varberg nånstans. Stallplats för 7 hästar och ridhus, tyvärr inga bilder på det men kolla husen. Jag dör! Som att hamna i en sagovärld där en absintdrickande konstnärssjäl blivit utbränd och fantiserat fram sitt drömspa. Jag ÄLSKAR det. Kolla kökets kakel, kolla badrummet från 1000 och en natt. Åhhh!
Så när jag vinner 200 miljoner ska jag köpa det här. Jag ska bo i stenhuset, Jenny får bo i vita fina huset. Har man vunnit såpass mycket pengar kan jag nog fixa ett större stall och några travslingor åt damen. Själv ska jag bosätta mig inne i badrummet och lyssna på flummig musik och meditera. Enjoy!

Jag ska då bo till vänster, Jenny till höger, rakt fram är litet stall och liksom innan bilden är ridhus med fler stallplatser.
Vem vill inte ha det köket?
  
Pundigt badrum.nu. Jag ÄLSKART! (förutom mattan på golvet)
En salong för familjemiddagar? 

Mysa framför brasan?
Typ där tänkte jag bo dårå
O Jennys place
Med myshörna

och uteplats
Smått pundigt va? Men så härligt =) Undrar om man kan få ha kvar inredningen. På nåt sätt känns inte IKEA riktigt hemma där..hmmm.
I övrigt sover jag uppenbarligen inte. Somnade 9 imorse ungefär, vaknade drygt 10 för psykologen var sjuk så en sekreterare ringde och avbokade. Somnade om, vaknade halv 12 då FK ringde och pratade lite, somnade om men messade lite med Jenny och vid 16 hämtade jag henne för en tripp bland socialisationen. Så jag har duschat idag.. yay. Känner lite sådär att det kanske slår över åt andra sidan, hade jag inte varit snorfattig så hade det nog blivit en vild shoppingtur idag. Tror det är medicinen som härjar. Känns inte lika tomt just nu i allafall. Men inte fått besked om jobben jag sökt än så det kan ju vända fort.

Nu ska jag försöka hitta fler bilder på mitt drömpalats haha. O tack Jenny för att jag fick bege mig ut i världen idag. O sov gott resten!

Edit: Hittade hemsida: http://www.villastenhuset.se/

2 kommentarer:

  1. Hej där.... fint hus! Du kanske har råd med det efter dagens referenssamtal. Det gick bra och nu får vi se vad de bestämmer! //Draken

    SvaraRadera
  2. Tack bästa! Jag får snart börja ge dig referentlön ;) Kram!

    SvaraRadera