måndag 23 januari 2012

Ännu en mus i vårt hus... FML

Hör helt plötsligt ett högt morrande under soffan och fattar inte varför. Jo där ligger Bebiskatten med ett byte, en mus minsann. Schysst att han tog den, vore fint om han kunde bära ut den också och därmed började jakten. Jag och hunden körde teamwork i att försöka lura ut katten men vi förlorade. Ser Bebiskatt springa upp till övervåningen, när han strax därefter kommer ner har han ingen mus med sig. På övervåningen ligger mitt sovrum.

Jag har paniskt skakat igenom sängkläderna, jag har skickat in hunden i sovrummet på likjakt och jag har förföljt kattens minsta rörelse, men tror att han bara följer efter mig tillbaka. Hunden har inte hittat varken lik eller blodspår och jag hittar ingen mus!

Plan B är startad. Jag har ropat in alla katterna och föst upp alla tre till övervåningen i förhoppningen att dom ska vakta bytet för varandra med högljudda läten så jag kan lokalisera liket. Jag ser annars framför mig hur jag får uppleva den härliga känslan av att lägga kinden på lite blöta musinälvor i sängen ikväll.

FML= Fuck My Life

Update: Bebis är som en jäkla mastermind. nu sitter han på översta trappsteget och hukar sig ner så han precis kan stirra på mig. Jag vet att han vet var musjäveln är! Var är den?!?!


Ni ser blicken han ger mig? Han är ond.. ja ond säger jag!
Mina bortskämda äckelkatter äter aldrig upp hela mössen heller. De lämnar inälvorna som fina troféer åt mig på yttertrappen, lagom härlig start på dagen. Nu får man ju bara hitta den här trofén innan den hittar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar