torsdag 19 januari 2012

Jag river snart av mig huden och dränker i olja!

Efter en sömnlös natt med kliande och brännande hud får jag nog inse faktum: jag är inte bara vintertorr utan det är en biverkan av min nya medicin.
Det kliar så jag blir tokig! Jag har inga utslag eller röda fläckar på kroppen men kliandet är tamefaen outhärdligt! Det kliar på precis hela kroppen, nu har det börjat klia i öronen och underlivet också.

Jag skulle vilja dra på en dykardräkt, fylla den med vatten och skvalpa runt lite. Gaaah!!! Ska ringa doktorn så fort dom öppnar. Han får ge nåt mot klådan eller byta medicin annars kommer jag vara ett stort köttsår snart.






Sökte lite på klåda på google bildsök. Det första som kom upp var en fjällig penis. Det var en spännande start på dagen. En fjällig penis in your face. Tar inte den bilden av hänsyn till folket dock. 

2 kommentarer:

  1. HAHA! Jag var ju bara tvungen att googla 'klåda' för det. My god vad många NASTY bilder det dök upp! :O

    SvaraRadera
  2. Har du badkar? Jag brukar hälla i olivolja i badet under vintern. Lägger sig som en skyddande hinna på kroppen effteråt. Är det riktigt illa skriver nog läkaren ut något bra åt dig ska du se. Ett annat tips som du säkert redan vet är att äta en massa omega 3,6,9. Det smörjer kroppen innifrån och ut. Lycka till! =)

    SvaraRadera