måndag 14 juli 2014

Jag vill ha picknick och bada och mysa

Fan vad tragisk tillvaron är ibland. Jag har inte bada än, det är mitten av juli och vi har haft kräkvarmt. Men nej. Jag vill ha sådär mysigt som alla människor på instagram har. Sandiga stränder, dyk från bryggor och smaskig lunch vid stenarna.

Min sociala tillvaro består mest av stall och hästar. Jag klagar inte, jag älskar hästarna och människorna i stallet, men ibland behöver man göra saker utanför stallet också. Alla tjatar om planer för sommaren. Jag har inte en enda plan. Inte en enda. Jag hade en semesterplan men den blev inställd. Så jag ska sitta här och känna mig som den mest tragiska människan i universum.
Självömkan? Jajamen!

Ifjol badade jag faktiskt inte en enda gång på hela sommaren. Jag har ju inte haft så många badälskande kompisar sen jag lämnade värmland typ. De senaste åren har ingen velat bada alls. Sambon gillade att bada så vi badade en del, men sen bara dött.
Jo jag kan ta hundarna och åka och bada, men hur kul där det?

Vore så mysigt om man hade en riktig sjö i närheten där man kunde bada med häst också. Gå i riktigt djupt, då skulle jag ju få bada ofta med hästnördarna.

Nepp, sluta gnälla över i-landsproblem. Ska snart dyka ner i sängen. Det är inte äckelvarmt i sovrummet idag så AC kanske inte ens behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar