torsdag 20 januari 2011

Hovslagarbrist

Vår hovslagare ringde nyss och berättade att han är sjukskriven. En häst hade tydligen sabbat hans ben. Först trodde dom det var muskelbrist men efter röntgen idag framkom visst att hela muskeln var av helt. Aj! Han kanske ska opereras. Stackars hovis!
Grejen är att han skulle komma på måndag. Jahapp, var hittar man en hovis som kan komma med såpass kort varsel och som går med på att sko bumlingar?
De fick nya skor sist så skorna kan nog användas en skoperiod till. De har ju dessutom haft brodd. Så ja.. någon som har tips om hovslagare som kan komma med kort varsel och skor tunga hästar? Skor har vi nog som sagt, ja förutom till Polly men hon har ju normal hovstorlek. Får sätta oss o ringa runt antar jag. Ska höra om Jenny kan göra det innan jobb imorgon kanske.

Jag misstänker att jag hostat sönder revbenet igen. Det gör sjukt ont på höger sida när jag hostar. Började idag. Det var där jag bröt revben i höstas så kan ju hända att nåt hänt igen. Drygt.

Jaja.. tipsa om hovslagare som sagt. Gäller nog bara en skoperiod, sen borde vår vanliga hovis vara bra igen. O vår hovis är grym så jag är inte så sugen på att byta ut honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar