söndag 22 mars 2015

Min kropp är inte med i matchen alls

Mår fortfarande som om jag skulle blivit överkörd av någonting. Jag börjar fundera på om det hänger ihop med sjukgymnastbesöket i onsdags. Jag hade en del fina låsningar. Bröstryggen lät som ett smatterband ungefär. Jag har inte varit på behandling sen maj innan dess så det är ju nästan ett år. Vem vet hur länge jag gått med låsningarna. Kanske kroppen nu protesterar för att den måste ändra läge?
För min kropp gör ont. redigt ont. Nacke, skulderblad och axel gör ont. Lite omväxlande. Jag skulle liksom vilja hänga mig i taket och dra rätt allting, lite så känns det. Jag är inte orolig för att något "gjordes sönder". Då skulle jag väl inte ha ont lite överallt, utan tror mer att kroppen gnisslar för att den jobbat fel ett tag och nu tvingades rätt.

Eller så är jag sjuk. Fast har inte direkt sjukdomssymptom heller. Jo jag kallsvettas som en gris på nätterna och får anfall på dagen också då jag kallsvettas (fast inte i närheten av som på nätterna). Jag har huvudvärk och är lite yr. Halsen känns torr liksom. Svullen på nåt sätt, men inte ont. Ingen hosta, snor eller nåt sånt. Men jag mår inte bra.

Jag skulle varit på kalas idag men fick tyvärr ställa in. Jag kände mest att 4 timmar i bil skulle döda mig. Sen sitta bland folk med huvudvärk och yrsel, jag hade inte blivit någon höjdpunkt direkt. Jag har arbetsträning i morgon och vill inte missa den, fick ju ringa mig sjuk i fredags då jag haft simtur under natten.

Dumma kropp! Här är man snäll och tar hand om den och så reagerar den såhär? Får nog ta en behandling nästa gång igen och berätta om hur illa det blev. Jag brukar ha träningsvärk någon/några dagar efter men det här är ju löjligt.

Pixie har så smått börjat med sina "efterlöp" problem. Hon börjar få svullna spenar (heter det så på hund? juver?) och det kommer lite mjölk om man klämmer. Får se om hon tänker matvägra igen. Hon blir inte sån som hämtar valpar och bäddar och sånt, hon blir mest deprimerad helt enkelt. Det kommer ganska direkt efter löp också, skendräktighet brukar komma en stund efteråt, ungefär då när de skulle fått sina valpar. Men ja, vi får se hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar