måndag 13 oktober 2014

Varde värme... och värme blev det!

Ja herr bonde kom tillbaka idag. Han hade fått tips om att pumpen kunde fastna om den stått ett tag och den har såklart stått still hela sommaren. Så han försökte få liv i den men det gick inte. Då var det byte av pump som gällde alltså. Stänga av allt vatten och börja skruva. Jomen tjena.. där blev det fontän. Vatten forsade ut. Nu har jag mina kattlådor i det hörnet så ena kattlådan fångade upp rätt mycket vatten. Dessvärre sprätter ju katterna sand överallt så det blev inte så bra. Kattsand och vatten blir som cement typ. Så nu har jag kattsandssörja att ta reda på. Jag kastade dit några handdukar i panik och de lär man ju slänga sen. Kattsandcement i tvättmaskin innebär nog död tvättmaskin. Men jag tänkte vänta till det torkar lite.

Sen kom Ligist och såg konstig ut i rumpan. Katter har ju den egenheten att de gärna kör upp rumpan rakt i ansiktet på folk. Sååå jag fick klämma lite analsäckar. Äckligt och inte alls populärt. Hoppas det blir bra nu så vi slipper veterinär.

Det är lite sådär, ett steg fram och två steg bak. Jag har värme (hela 18 grader inne nu) och fick kattsandscement på köpet och analsäckar som bonus. Men nu tänker jag dra på värme så jag kan gå runt i underkläder... och sockor. Mitt golv är alltid svinkallt. Bor ju på torpargrund.

Ja det var min dag. Spännande här på landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar