torsdag 2 oktober 2014

Stackars Fjants näsa och Eldas update

Någon har varit stygg mot Fjants fina näsa. Sickna elakingar!


Jag har varit hos Eldas igår och idag. Fixat hö och vatten, tagit in och gett mat och tempat. Igår låg han på 38.1, som ju är lite väl högt. Idag var det 37.6 så det är ju bättre.
Han går bra, går inte ryckigt eller skuttar, går ojämnt bara. Igår drog han tån lite men det gjorda han inte idag. Idag hade han inga problem att vända runt i vare sig box eller stallgång. Men han är ju svullen. Nu hade svullnaden sökt sig neråt också, men det kanske blir så? Han kändes inte riktigt lika spänd i svullnaden uppe vid hasen där sparken kommit. Han verkar inte lika öm när man klämmer och känner heller. Humöret är som vanligt, pigg och glad. Han kommer och möter upp i hagen. Åh HOPPAS det "bara" är muskler som gör ont så det inte är senor och leder. 

Den 18:e är vi anmälda till en skitspännande kurs. Får se om man överhuvudtaget kommer dit =( Kan inte hästarna bara vara överens? Borde det inte ge med sig snart. Med vinter och brodd så funkar det inte med sparkare. Men vi får se hur det blir, kanske hinner ge sig. De kanske får så fullt upp av att stirra på kossorna sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar