söndag 5 oktober 2014

Eldas, finaste hästen

Var ute hos Eldas idag igen. Fixat hö, vatten, tempat och känt och klämt. Idag var svullnaden på nedre delen av benet också mycket mindre. Förut var det helt stumt och nästan jämntjockt runtom, nu kan man känna benet som man ska. Svullnaden uppåt har ju lagt sig. Bara lite varm precis vid såret. Han haltar inte heller.

I morgon får han gå ut i stora hagen och reagerar han inte på det så kan vi sätta igång igen. Jag tror jag kör först, då har man ju koll på benen ordentligt.

Idag provade vi nya tränset ordentligt. Hur snygg är han inte? Nej jag ska inte ha luggen sådär sen haha.. ville bara att pannbandet skulle synas.

I morgon är det möte med FK. Alltså jag blir så jäkla frustrerad. Jag hade en bra planering, sen övergick det till arbetslivsintro, nu är jag tillbaka hos FK och då är helt plötsligt gamla planeringen skrotad. Happ? Så j*a irriterande. Vi hade ju möte med AF och FK och allt. Men nej, avslutad hos AF och nu ska vi börja om. Så trött på all byråkrati så jag kräks snart. Hoppas hon i morgon är vettig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar