tisdag 14 oktober 2014

Ahhh... byxlös

Om ni inte redan visste det så är jag en lodis i hjärtat. Jag gillar att glida runt hemma utan byxor, utan bh och helst utan att borsta håret. Nu har jag 20 grader varmt och gör just det, glider runt utan byxor och bh. Ja bh-lös var jag när jag frös också visserligen, men då var byxor ett måste. Jag bodde i min onepiece typ. Idag har det varit tunika och trosor... och mina underbara "raggboots". Min mamma har stickat dom åt mig i julklapp. Jag har två par och de är det bästa man kan ha på sina fötter. De är grövre än raggsockor, men lika sköna. De är också mycket, mycket högre. Man kan vika ner dom lite snyggt om man vill. 
Även om jag har varmt hemma så är mina golv iskalla. Torpargrund som sagt. Dessutom drar det vid dörren och sånt. Så de här lever jag i. De är så sköna, men ändå inte för varma. Hon borde typ sticka ett helt gäng och sälja. 
























I morgon måste jag dock ta på byxor. Ska ju på bipolär-kurs. Har ett möte på dagen också. Får se vad vi lär oss i morgon. 

På torsdag SKA jag till stallet. Jag vet ju att jag älskar det bara jag kommer iväg. Det är motstånd innan bara. I morgon skulle det bli lite regn så hoppas å bättre väder på torsdag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar