lördag 18 oktober 2014

Man måste visst träna lite om man ska nå sina mål också

Jag insåg att ridtravar DM är om 3 veckor. Iiik det är ju snart! Inte har jag kommit igång att rida heller. Uh.. man kan tyvärr inte bara sikta på målen, man måste jobba på väg dit också. Anmälningstiden går ut på lördag.

Sen var det det där med klasser. Min instruktör tycker jag ska rida två dressyrprogram. Eh.. jag och Eldas dressyr? Aja han är ju snygg i alla fall. Sen var det hoppning, 40, 60, 80 och 100 cm. Jag tänkte vara med 40, kanske 60. Jag vill egentligen hoppa 40-50. Det hoppade vi på P&J och det gick kanon. 60 känns lite högt, men 40 känns lite lågt. Då hoppar han inte utan mer kliver över.

Man får starta 3 klasser för dagen. Så alltså 2 starter i en klass och 1 i andra. Frågan är.. ska jag rida 2 dressyrprogram eller hoppa 2 klasser?
Ena dressyren är bara skritt och andra är skritt/trav. Så ingen galopp. Det är lite volter och snett igenom. Det borde vi klara, men kanske inte så snyggt. Att få ut honom på ordentlig volt och att inte gena i hörnen är inte alltid det lättaste.

Men 60 cm känns högt också. Uhh....

Alternativet är ju att skita i DM. Men det vore roligt att vara med. Åh jag vet inte. Just nu har jag noll energi, noll lust, noll motivation, mensvärk och nackspärr. Eldas har stått i nästan 3 veckor och kommer vara pigg som ett troll de första passen. Så ju snabbare vi kommer igång desto snabbare landar han och blir normal igen.

Till helgen är det halloweenhoppning. Är man utklädd får man pris. Det kanske vore bra att ha som första mål att se fram emot? Hoppa typ 50 och se hur det känns. Sen måste jag ta mig i kragen och åka och träna på ridbana/i ridhus antar jag så jag får in dressyrprogrammen i huvudet. Jag som inte ens orkat rida alls på evigheter.
Vi kunde vara helrosa med tanke på rosa bandet. Jag har ju rosa reflextäcke, schabrak, benreflexer, grimma, kanske kan sätta i rosa band i svansen.. ohh krita hans bläs rosa? Tror jag har rosa benlindor någonstans också.
Sen är det väl bara att jag rider i rosa tights, rosa tröja, har nåt rosa på hjälmen osv. Vi skulle vara snygga. Det är ju ingen tävling, bara hoppning på skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar