onsdag 29 oktober 2014

Skräpmat är alltid skräpmat, även för djur

Jag har beställt hem ny kattmat för min är typ slut. Animail brukar vara snabba men nu segar de som tusan. Har snart gått en vecka och de har inte skickat än. Dåligt!
Hursomhelst. Katterna kan ju inte svälta tills dess så jag var på Ica och köpte en liten påse skitmat. Jag tycker typ all mat på Ica är skitmat så märke kvittar. Såå jag kommer hem, häller upp och katterna kastar i sig det och typ hetsäter. Nej de har inte svultit hela dagen, de fick den vanliga maten i morse. Men jag antar att skräpmat för katter är som för oss. Inte så nyttigt men oh så gott.

Hoppas deras vanliga mat behagar komma snart. Då kan de få den här maten som godis sen. Det är typ det som den duger till.

Mina hundar älskar för övrigt när jag handlar. Alltid när jag handlar får de varsin förpackning leverpastej eller typ pölsa eller nåt. Jag skulle nog få utskällning om jag kom hem utan nåt åt dom. Bortskämda knäppisar.

För övrigt såg jag lussebullar i affären idag. Lussebullar...mmmm.... Men de i affären brukar ha för lite russin. Jag vill ha massor, massor i mina. Tur jag är för lat för att baka annars skulle jag äta lussebullar till frukost, lunch, middag och mellanmål.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar