fredag 3 oktober 2014

Chili chillar


Chili hittade bästa platsen i solen. Ser rätt gött ut faktiskt.

Eldas blir piggare för varje dag. Idag tjurade han i stallgången och skrapade med ena framhoven. Antar det är ett sundhetstecken. Han är fortfarande svullen och det går neråt i benet. Han är bara varm på insidan dock och ingen feber. 

Nu ska vi hitta en lösning så vi kan skilja på tjurnissarna så vi slipper fler skador. Det får liksom räcka nu. Cissi har otur i tillvaron just nu så skadade hästar känns onödigt. Det är sånt som händer när man har flera ihop, men de brukar ju ge sig.

Cissis fina Melwin, som varit ute och jobbat som distanshäst, gick bort i natt. De tror det var tarmvred. Allt gick fort. Så synd! Han var en lovande häst inom distansen och en fin kille. Så sorgligt. 

Jag är fortfarande typ döv på ena örat. Det är lock som vägrar släppa. Mitt hus är fortfarande svinkallt också. Lär väl få prata med herr bonde och se hur vi kan lösa det. Jag har ju typ "fjärrvärme" så ska kunna ställa in hur många grader jag vill ha på termostaten bara. Kan säga att det inte är riktigt så just nu. Men varmvattnet funkar i alla fall, alltid nåt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar