lördag 19 juni 2010

Nu jäklar ska rumporna få sig en omgång

Jag o Jenny har rekat ridvägar med bilen nu ikväll. Vi hittade ett grustag där pållarna ska få träna rumpmuskler minsann. Var lite vatten så det blir vattenhinderträning samtidigt. Guld!
Vi skulle åkt o kirrat en travsele åt J men den hann bli såld. Damn! Men sen kom tant på att hon kanske har en annan sele så vi får se.

Vi käkade förresten indisk mat idag. Tror det hette Lilla Indien? Ligger på norr iaf. Det var riktigt bra service. Personalen var hjälpsam och jättetrevlig! O maten var himla god. Så dit blir det att åka igen. 

På eftermiddagen tog vi en premiärtur med Dido framför vagn. Det gick kanon, som om han aldrig gjort nåt annat. Herr stallägare fick köra och jag gick bredvid en bit. Både Dido och herr stallägare såg nöjda ut, men herr stallägare såg riktigt lycklig ut. Jag får ta med honom ut o rejsa lite när vagnen funkar som den ska. Det är punka på ett däck så det ska bytas, är vanliga bildäck så borde inte vara så svårt att kirra ett nytt. Sen behöver man justera sätet lite, just nu tippar det rätt mycket bakåt så det är inte helt enkelt att bara sitta som man ska. Men lägger man bara dit en kil så blire bra. Annars får man lägga under kuddar o sånt tills dess.

På midsommar ska jag o J vara hästvakter också. Himla roligt! Vi är båda lediga o i hemtrakterna så det ska nog funka finfint. Jag ska muta henne att ta ett varv i min trädgård också. Tom J tycker det ser ut som en vildvuxen tattargård just nu.

På tal om tattargård så letade jag o Jenny efter ett hus vi tror är till salu. Vi hittade värsta övergivna skitläskiga huset. Eller huset var inte värst, trädgården var värst. Kändes som man skulle kliva in och aldrig kliva ut. Vi smög i fönstren och det såg för jävligt ut därinne. Men om man fixade trädgård o hus så skulle det säkert bli jättemysigt!

Hmm.. känns som jag skriver om fru J väldans mycket så nej: vi är inte ett lesbiskt par haha. Hennes pojkvän skulle säkert bli glad om det vore så men nej.

imorgon ska jag o Virre köra häst. Undrar vart vi ska då på äventyr? Tuvalurv är ju inte helt fräsch just nu så det blir nog ingen långtur iallafall. Åh.. herr Rotis, som är på bete, hade gjort sig illa i knät. Han har antagligen fått in en pinne i benet så det är ett står med en djup ficka. Han var på strömsholm idag för att se om leden skadats och om han måste opereras. Så vi håller alla tummar för att leden klarat sig!

O jag o fru J var ju på äventyr o rekade ridvägar som sagt. Vi hamnade till slut hos Hannas foderhäst Speeden så vi klappade lite på honom. Galet hög han var! Damn! Från fjording till den där liksom.. inget litet hopp.

Jaja.. jag ska nog ta mig pack av odjur o lägga mig i sängen o läsa. Igår somnade jag med en Ligist på armen så han kurrade mig rakt i örat. Det är kärlek på hög nivå!

Natti natt gott folk!

1 kommentar: