onsdag 30 juni 2010

Hästgosardag igen

Jag är redan lite kär i goseRalf. Han är så söt så man bara smälter. O snäll o fin, bara står och filosoferar liksom. En riktig hjärtehäst!

Stallägarna tog en tur med sina hästar idag och det var inga problem att lämna Ralf själv i hagen. Han stod o kikade o gnäggade lite bara. Sen hade han kommit i galopp när de kom tillbaka. Gulle!

Jag ryktade honom nästan 2 timmar idag. Bara borstade, kliade och gosade. Han är väluppfostrad och kliar snällt tillbaka. Tålamod har han också som orkar stå uppbunden så länge. Risken finns ju att det inte blir nåt vettigt gjort när man kan stå och gosa en hel dag hehe. Han pussades lite med fru stallägare också så de kommer nog snart vara lika kära som jag haha.

Hovslagare kommer på lördag så herr Ralf får njuta fram till dess, då ska vi börja jobba. På fredag blir det nog ridtur på Dido tror jag.

Herr hund fick semester idag också. Snälla stallägarna erbjöd sig att ha honom där nu de här 2 dagarna jag jobbar innan semester, eftersom de har semester. Så han blev kvar. Han trivs så himla bra där och smälter in perfekt. Inget tjafs mellan hundarna, han är snäll mot katter o papegojor och har charmat stallägarna totalt. Min lille busehund!


Bebis visade sin uppskattning mot mig förut genom att bjussa på kvällsmat, en nästan död liten näbbus tog han med in och ropade så fint på mig. Det var väl snällt? Katterna verkar oroliga för att jag inte äter ordentligt.

Min bil låter för övrigt som en hel traktor. Avgasröret är helt av så snälle herr Jocke knöt upp det med lite ståltråd så ska pappsen laga det till veckan när han har semester. Låter så dint så jag blir riktigt sugen på att ta några raggarrundor på stan. Eller inte kanske..

Nu ska tant äta, sen dusch o sen sooova. Imorgon blire jobb igen o sen några timmars gosande med Ralf.. o herr hund förstås. Gose!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar