fredag 12 mars 2010

Katter, katter o mera katter

Bebis är typ magsjuk. Han bajsade diarré o klämde lite väl hårt så det var bajs på väggen, golvet, skåpet för värmegrejen.. sen trampade klanten i diarréhögen när han skulle gräva över det också så det fanns fina bajsfotspår i hallen o trappen. Jamen great!

Lillkisse är ju också skum i magen. Har slutat ge antiinflammatoriska medicinen så får vi se om det hjälper.

Men jaja.. jag kokade lite fisk o ris åt kissarna. Det var 3 glada katter som svullade o en monsterkatt som blängde på mig som om jag var en total idiot. Kokt fisk? Bleh! Under hans värdighet tydligen. Oh, Bes har inte kräkts nåt mer fast att han käkade förut så det var ju bra.

Vi tog en busstund förut. Fram med blompinnen med påskfjädrar på o härja. Alla katterna mördade fjädrarna så fint så.

Nu kan ni ta fram intresseblocket och anteckna också: Jag har världens jävla feting-böld på ett rätt privat ställe. Den kommer o går liksom och nu har jag inlett Operation Mörda Böld. Så jag har haft sönder den o klämmer ur en jävla massa blod o vätska. Sen på med alsolgel o en kompress med alsolsprit så det torkar ur. Har hållit på några dagar men bölden är en seglivad jävel. Den kräks massa var o blod i kompressen men orkar ändå fortsätta leva. Jag kämpar på, tur att man är envis. Fräscht va? Ni kan sluta anteckna nu.

Jag gjorde misstaget att dricka cola och beroendet kickade igång direkt. Fan det gick så himla enkelt den där första veckan. På måndag får det bli slut igen. Inget socker för mig! Fick finnar o ont i magen direkt.

Nepp nu ska jag gosa med Lillkisse, han ligger här bredvid o kurrar. Nattonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar