fredag 10 april 2015

Rolig dag på jobbet

Jobbade med så sköna människor idag. Jag kan verkligen lova att det inte var tyst en minut *s* Min hjärna är helt slut av all info om bedragare, missbrukare, cancersjuka och annat skvaller. De är så gulliga dock, man får alltid uppmuntran och de är måna om att jag inte ska göra mer än jag orkar, allt i min takt. Fast det är inte särskilt ansträngande så det går av bara farten. Idag blev jag kvar en halvtimme längre än jag skulle, tiden bara rann iväg. Det är motigt innan jag kommer iväg, då vill jag bara inte, men är jag på plats så är det faktiskt riktigt roligt.

Sen fattar jag inte varför inte en del människor fattar att om man inte svarar i telefonen så beror det på att man inte kan just då. Det hjälper inte att ringa 10 gånger till inom en timme. Någon har ringt på en annons och den har ringt precis hur mycket som helst. Ibland med 2 minuter emellan. Desperat?

Hade en mysig dag med Cissi och familj igår. Alla hästar och barn var till ridbanan och lekte lite. Eldas har en tappsko så får se vad vi gör i helgen. Han blir SÅ ömfotad. Jag fattar inte, han har jättefina hovar men så fort han tappar en sko så linkar han fram. Går inte att rida på grusvägarna. Jag hade tänkt köra men får nog lägga om planeringen. Så blir ett pass rakt ut i skogen och ett pass tömkörning på bana tänkte jag, eller i hagen. Där är det mjukare och då kan han gå ordentligt. inte kul att rida en häst som linkar fram. Hovis kommer på måndag.

Känner att jag saknat hänga med Cissi. Oftast blir det ju bara lite småprat sådär, hon är på väg nånstans och jag grejar med Eldas. Igår hade vi tid att bara vara lite och det var skönt. Ibland vet man inte hur mycket man saknat nåt förrän man testar på det igen.

Nepp, resten av kvällen ska jag spendera i tysthet och bara låta min hjärna få vara ifred. Den orkar inte nåt mer.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar