tisdag 7 april 2015

Jag byter gärna dag med typ vem som helst i morgon

För i morgon är tandläkardags. En hel timmes borrande. Kul kul.

Jag har en del småfix som ska lagas, någon lagning ska göras om, nåt ska putsas till. Jag HATAR att gå till tandläkaren. Det är ren ångest varje gång. Men det ska ju bli gjort. Så jag sa lite kaxigt förra gången att jag hellre lagar så mycket som möjligt på en gång, istället för att ta en tand per gång. Bedöva skiten och kör liksom så är det klart sen.

Jamendåså sa tandläkaren och bokade in en hel timmes borrande. Jag kommer inte vara lika kaxig i morgon eftermiddag. Men snart är faktiskt tänderna up to date. Jag har dåliga tänder och får lätt hål. Sen undviker jag ju tandläkare så gott det går. Men nu har vi snart fixat allt som bör fixas.
Har två trasiga tänder som ska dras också, eller rester av tänderna, är knappt nåt kvar, lite rötter bara. De slogs av när jag blev opererad en gång. Får se om jag gör nåt åt luckan eller om det får vara som det är helt enkelt. Jag störs inte av det. Jag störs inte av att rötterna är kvar heller men tandis tycker det är bättre man tar det innan dom är infekterade och otäcka. Jag håller ju med i sak men min hjärna skriker nej.

Påsken har varit bra. Vi var först utbjudna på restaurang av morfar, sen hade syrran kalas hos henne. Hon, hennes dotter och maken fyller år nu i april.
Sen följde jag med föräldrarna hem. Jag och mamma bytte till sommardäck (under pappas vaksamma ögon) sen tvättade vi bilen. Min pappa är lite handikappad efter att nerver krånglar efter en höftledsoperation. Men han var med och pekade och gav order i alla fall.

Så kom jag hem ikväll. Lagom till morgondagens fasa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar