fredag 24 maj 2013

Ont i örat.nu

Ja.. herr doktor sa i onsdags att jag hade inflammation i yttre hörselgången. På med lite salva så skulle det bli bra. Igår när jag hade så ont så jag mest ville gråta åkte jag tillbaka, herr doktor tittade igen och sa att ja trumhinnan ser ju faktiskt lite märklig ut. Han ringde och konsulterade någon örondoktor och sa att det han trodde var en blödning på trumhinnan. Lite smärtstillande och fortsätta med salvan så blir det bra.

Happ, det är okej så länge värktabletterna verkar. Ja förutom att det känns som jag har en öronpropp i örat hela tiden och knappt hör nåt på det örat då. Så fort tabletterna börjar klinga av gör det ont, sen mer ont, sen väldans ont. Men även när tabletterna fortfarande verkar kan jag inte röra örat, eller trycka precis framför örat, utan att det gör snuskont. Det värker en bit ut på kinden t.o.m. Hörselgången är helt svullen också..

Så i morgon blir det nog akuten om inget mirakulöst händer under natten. Att åka till VC och träffa samma doktor idag igen kändes ju rätt meningslöst när gubben inte ens visste vad det var. Han velade mellan att ge mig antibiotika, citodon eller tradolan, känns stabilt.

Eftersom min bil fortfarande är på verkstan är jag totalt beroende av privatchaufför och den lotten har fallit på Jenny (tack tack tack!)
Så ja.. det går bra nu. Nåt mer som ska jävlas när vi ändå är igång?

1 kommentar: