måndag 26 april 2010

It´s such a perfect day

Not!
Vaknade av klockan, krälade ur sängen o gick in i badrummet. Där ligger Fjantkatt. Märkligt.. han flyttar inte på sig när jag kommer, eller petar på honom. Lyfter upp honom och han är helt loj. Fan då..
Mejlar jobbet o ber om semester och ringer veterinären. Vi får åka in direkt.
På plats konstaterar hon snabbt att han är enormt uttorkad. Det är en infektion på gång. Kisse får antibiotika och dropp och läggs in. Känns det igen? Ja det var inte länge sen samma sak hände en annan katt. Fan också igen.
 Happ så var Fjantskatt inlagd då. Jag kom hem och insåg att jag hade massa veterinärpapper från när förra kissen hade liknande symtom och låg inne på klinik. Så jag tänkte åka med dom till veterinären. Gör så o på vägen blir jag stoppad av polisen. 2400.- i böter, det gick lite fort. Jamen så roligt då!

Så klockan är inte ens 12. En katt är väldigt sjuk o inlagd, jag har fått böter, blött näsblod o min mage kraschade av stressen så jag hulkade lite förut. Bra dag va? Någon som vill byta med mig? Säger ju att jag ska bli prostituerad. Är så jävla trött på att alltid leva på gränsen, att alltid oroa mig för pengar, att aldrig ha några marginaler. Jag hatar pengar helt enkelt. Och min otur..

Jag vill ha friska djur, inga oförutsedda utgifter o lugn o ro i livet. Ska det vara så mycket begärt? Ja antagligen.

Krya på dig älskade Fjantskatt. Mamma älskar dig!

1 kommentar:

  1. Stackars kisse!!Krya på honom!
    Jag hatar också pengar!Det förstör så jävla mycket iaf om man är fattig..Det hade vart enklare om man va rik..kanske..man blir kanske inte lyckligare av pengar men fan va mycket lättare allt skulle vara!
    Har också en skitdag,ångestdag rättare sagt..vill bara dra täcket över huvudet o typ dö tills det går över!

    SvaraRadera