fredag 23 april 2010

Försöksdjurens dag!

Över hela världen firas Försöksdjurens Dag den 24 april för att uppmärksamma de ca 110 miljoner djur som dör i djurförsök varje år runt om på vår jord.
Försöksdjurens Dag 24 april
Forska Utan Djurförsök uppmärksammar den 24 april genom att samla in pengar för ersätta fler djurförsök med moderna, djurfria metoder.
Skänk ditt bidrag via plusgiro 90 70 90-5 eller skänk 100 kr via SMS genom att skicka FORSKA100 till nr 72930.

Läs mer på : www.forskautandjurforsok.se 


The Body Shops butiker i hela landet kommer att skänka 10% av försäljnings-intäkterna från lördagen den 24 april till Forska Utan Djurförsök. De kommer att exponera material från oss torsdag-lördag (passa på att hämta vår nya folder i butiken!). Stort tack på förhand både till er som handlar och till The Body Shop!
Astrid och aporna i Malmö samt Goodstore och Eat Ekoaffären (f.d. Hermans Ekohandel) i Stockholm kommer att stödja Forska Utan Djurförsök genom att exponera vårt informationsmaterial. De har också specialerbjudanden på icke djurtestade produkter den 24 april

Så gott folk! Stöd försöksdjuren! De lider för vår skull, för vår hälsa, för vår fåfänga. Ge lite tillbaks. 




Ginza.se - Musik, Film och Spel

3 kommentarer:

  1. Men jag är väldigt tacksam för hjälp också såklart. Kul med någon som vet ordentligt också hur man gör så man inte måste förklara varje steg.. ;)

    SvaraRadera
  2. Det handlar faktiskt inte om att hinna med Dido och Garred också, för det vet jag att jag gör :)

    SvaraRadera