onsdag 3 juni 2015

Fy farao vilken natt jag haft

Tandvärken hittade helt nya höjder i natt. Konstigt för det var rätt okej på dagen, då hjälpte alvedon, men i natt hjälpte ingenting. Jag var redo att ta hammare och slå ut de jäklarna. Jag kombinerade alvedon och ipren. la till lite diklofenak, hittade någon gammal naproxen. Rätt säker på att jag överdoserade friskt men inte fasen gav det sig ändå. Det lugnade sig typ 10 minuter sen lika jävligt igen. Smärtan strålade ut till näsan och ögat. Helt sinnessjukt!

Idag på dagen har det varit lugnare igen, räcker med alvedon. Undrar vad det är som gör det 1000 gånger värre på natten. Jag hade ju tyvärr inget hål utan det var nerslitet så bakterier kommer till roten. Så.. rotfyllning it is. Det värsta är att jag inte vet vilken av två tänder som är värst. undrar om jag måste göra båda? Eftersom det inte är hål så syntes ju inget på röntgen heller. När hon höll nåt kallt emot höll jag ju på att dö vid båda tänderna.

Nåväl, fick akuttid i morgon bitti i alla fall. Halv 9 eller 9, kommer inte ihåg så jag är väl där till halv 9.

En positiv sak med dagen är att jag klippt håret. En annan tråkig sak är att en dyna till solstol blåst bort. Jävla storm.

Nej nu hoppas vi på att problemet blir åtgärdat i morgon även om rotfyllning låter hur jäkligt som helst. Bättre en halvtimme vidrigt hos tandis och slippa daglig värk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar