tisdag 3 april 2012

I brist på sömn så..

lägger jag in ett blogginlägg, eller två faktiskt. Men jag börjar här:

I lördags blev jag medbjuden på kinamatsfrossa och bio med bästa Jenny och hennes sjukt sköna syrra. Det märks att de är syskon, de är rätt lika faktiskt. Vi började med kinamatsbuffé där man som vanligt åt tills man höll på att dö. De är så himla trevliga på Kina Muren också, personalen är urgullig så gå dit! (Nej jag är inte sponsrad, men ni får gärna sponsra) Jag såg till att tallriken drunknade i räkor och färska champinjoner samt massa räkchips. Efterrätten bestod av några friterade bananer med glass. Gott gott!

Efter det släpade vi oss till bion som baseras på ovanstående bok och hette just John Carter. Den var helt okej, lite Avatar-story över det hela. Jag tyckte musiken sög rätt mycket, vilket var synd, men å andra sidan var den 3D ju.

Sen har inte så mycket hänt tror jag. Jag sitter med århundradets i-landsproblem. Mina naglar har blivit så långa så de tar i fel tangent om jag trycker med själva fingret på tangenterna. Jag får lov att skriva med naglarna alltså, vilket känns skumt. Jag kan förstås fila ner naglarna, men tycker de är så fina nu för en gångs skull. Jag sa ju att det var ett i-landsproblem deluxe.
Tro nu inte att jag har flera cm naglar, bara lite för långa. Så jag undrar hur de som har sådär sjukt långa lever sina liv egentligen? Hur petar man näsan? Torkar rumpan? Tar på nylonstrumpor utan att ha sönder dom? Onanerar utan att det slutar i blodbad? Hur gör dom?

Jag avslutar med en vidrig bild jag hittade. Jag är ingen fotfantast och tånaglar är det vidrigaste av allt. Mina tånaglar trimmas så absolut ingenting sticker ut från tån liksom. Ibland är de nog för korta men skitsamma, tånaglar är vidrigt. Så varsågod:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar